Basın Bülteni Gönderimi / Dağıtımı

İhtiyacınıza Uygun Çözümler

Basın bültenleri birçok farklı konuda, farklı amaçlara hizmet edebilir. Amacınıza ulaşmak için bülteninizin doğru yazılması ve uygun platformlarda yayınlanması önemlidir. Basın bülteni hizmet paketleri size en uygun ve ekonomik çözümleri sunar.

Basın bülteni dağıtımı hizmetiyle etkinliklerinizi duyurabilir, markanızın bilinirliğini arttırabilir ve şirket imajınızı güçlendirebilirsiniz. Hangi amaçla olursa olsun basın bülteninin doğru hazırlanması ve amacınıza uygun yayın platformlarının seçilmesi önemlidir. Haber sitelerinin yanında bloglara ve sektörünüz ile ilgili web sitelerine basın bültenleri göndermek daha geniş kitlelere erişmenizi sağlayacaktır. Böylece basın bültenleriniz ile hedef kitlenize ulaşmayı garanti edebilirsiniz.

Tanıtım Bültenleri

Tanıtım bültenlerini kullanarak yeni çıkaracağınız bir ürünle ilgili hedef kitlenizi bilgilendirebilir, ürününüz daha piyasaya çıkmadan müşteri tabanı oluşturabilirsiniz.

Etkinlik Bültenleri

Etkinliklerinize basın mensuplarını ve hedef kitlenizi davet edebilir, geniş kitlelere erişerek etkinliklerden daha fazla verim alabilirsiniz.

Proje Bültenleri

Şirketinizin yeni projelerini ya da sosyal sorumluluk projelerinizi basın bülteni ile duyurarak şirket imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Ödül Bültenleri

Ödül bültenleri ile ödüle layık görülen ürün ya da hizmetinizin değerini ortaya koyabilir, hedef kitlenizde merak uyandırabilirsiniz.

Basın Bülteni Dağıtımı İle Marka Bilinirliğini Arttırın

Ekonomik

Basın Bülteni gönderim paketleriyle, sizin için en uygun çözümü seçebilirsiniz. Böylece size faydası olmayacak hizmetler için para ödemek zorunda kalmazsınız. Belirlediğiniz hedef kitleye ulaşmak için paket çözümler en ekonomik seçenektir.

Geniş Kitlelere erişim

Basın bülteni paketleri online yansıma ve yazılı basın yansıma garantisi seçenekleri ve ayrıca blogger çalışmaları ile basın bültenleriniz platformlara uygun hazırlanan içeriklerle geniş kitlelere ulaşır.

Kalıcı Fayda

Basın bültenleri haber niteliği taşıyan metinler olduğu için akılda kalıcıdır. Dijital platformlarda yayınlanan basın bültenleri sayesinde müşterileriniz şirketiniz veya hizmetleriniz ile ilgili arama yaptıklarında karşılarına çıkar.

Etkili Tanıtım

Basın bülteni, hem duygulara hem de akla hitap etmesi nedeniyle etkili bir tanıtım aracıdır. Bu sayede şirketinizin akılda kalıcılığı ve sektördeki otoritesi artar , sadık tüketici kitleleri oluşturabilirsiniz.

Basın Bülteni Dağıtımı Paketleri

Sizin için uygun hizmeti paketini seçebilir, farklı bir ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz

Başlangıç
Editörlere Gönderim